Бъдещият мениджър на Манчестър Сити е изгледал мача на новия си тим срещу Лестър през уикенда, но е останал крайно разочарован от видяното. Според вестник "Дейли Мейл", испанецът е бил толкова разочарован, че веднага е направил списък кой от разширения състав му трябва и кой не.

Източници на изданието твърдят, че в черната листа са попаднали седем от наличните играчи. Това са Мартин Демикелис, Фабиан Делф, Яя Туре, Бакари Саня, Фернандо, Гаел Клиши и Самир Насри.

Някои от тези играчи дори не попаднаха в групата за мача с Лестър, но след развоя на този мач Гуардиола се убедил, че трябва да прави коренна промяна в състава и ще иска от босовете да получи огромна сума за привличането на нови играчи през лятото.

Според изданието, той иска подсилване на състава с ляв и десен бек, както и с централен защитник. Той иска още трима централни полузащитници, едно дясно крило и втори вратар за конкуренция на Джо Харт.

За тези поне осем нови попълнения през лятото ще бъдат отделени поне 250 млн. паунда, но ако се наложи, Гуардиола ще получи и по-голям бюджет. Все още не е ясно кои играчи ще попаднат в списъка му за покупки.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS