Френският халф на Манчестър Сити Самир Насри се врече във вярност на клуба, въпреки че е смятан за един от сигурните напускащи при идването на новия мениджър Хосеп Гуардиола. Но неговите планове са съвсем различни. 

28-годишният полузащитник е обвързан с "гражданите" до 30 юни 2019 г. и дори обмисля възможността "гражданите" да са последният клуб в кариерата му. А и вече има намерение да практикува прословутия стил "тики-така", който е любимият на новия наставник. 

"Във футбола никога нищо не се знае, но бих се радвал да завърша кариерата си в Сити. Няма как да не искам това, тъй като този клуб прави всичко по силите си да е доминант в света. Имаме амбициозен собственик, чиято цел е именно това."

"Вече нямам търпение да се върна на терена, защото се възстанових от травмата си. Искам да играя рамо до рамо с Давид Силва и Яя Туре, защото се познаваме от много време. Новите момчета Кевин де Брюин и Рахийм Стърлинг също са със страхотни качества."

"С Рахийм се познаваме малко по-добре, защото е по-отдавна при нас. С него си говорехме, че ще е хубаво да сме заедно на терена, за да практикуваме тики-така. Това е страхотен начин на игра", сподели Насри пред официалния сайт на Манчестър Сити.