Един от директорите в Суонси Сити показа явно какво мисли за трансфера на доскорошния ас на тима Вилфред Бони. Според Йон ван Зведен котдивоарският национал изобщо няма да получи шанс в Манчестър Сити и ще трябва да се примири с ролята на резерва.

Африканецът беше най-гръмкият трансфер на английския шампион през януари, като струваше 25 милиона паунда. Сумата може да се увеличи с още 3 милиона в зависимост от резултатите на тима и представянето на Бони до края на кампанията.

Според Ван Зведен обаче Суонси е продал Бони евтино, като холандецът сравнява сделката с платените от Манчестър Юнайтед 27 милиона паунда за Люк Шоу от Саутхемптън.

„На нас ще ни липсват головете на Вилфрид Бони, при това доста. Най-объркващото е, че той ще се седи на пейкат в Манчестър Сити“, каза Ван Зведен.

„Според мен Серхио Агуеро ще си остане техният водещ нападател. Аз лично бих се радвал Вилфрид да бъде част от ядрото на голям клуб като Сити“, допълни той за играча, който отбеляза 34 гола в 70 мача за „лебедите“.

„Ако Манчестър Юнайтед беше в състояние да извади толкова пари, колкото плати за Люк Шоу, то тогава сумата за Бони, реализатор номер 1 на Висшата лига за 2014 година, е доста ниска“, завърши Ван Зведен.