Голямата звезда на Манчестър Сити Яя Туре се врече в любов и вярност на феновете на тима. Той сподели, че винаги е чувствал, че те му отвръщат със същото и иска да ги зарадва със специален подарък. 

Котдивоарецът иска триумф в Шампионската лига през този сезон, за да може да го посвети на агитката. Туре винаги е говорил с огромно уважение за привържениците на "гражданите", защото твърди, че те са му помогнали да преживее много тежък момент от живота си. 

През юни почина най-малкият от братята Туре, който дълго време се бореше с рак. Тогава клубът не оказа никаква помощ на играча и той се чудеше дали да не напусне, но твърди, че отношението на феновете го е накарало да остане. 

"Нашите запалянковци са най-страхотните, винаги са ме подкрепяли и са били до мен. Единствено и само заради тях искам да спечеля Шампионската лига този сезон. Това е голямата ми цел сега", сподели Туре. 

Тазгодишната кампания на "гражданите" обаче не започна особено успешно. Те паднаха с 0:1 от Байерн в Мюнхен в последната минута, а и са в много тежка група. Другите тимове в нея са ЦСКА Москва и Рома.