„Смятам, че най-нормалното нещо е всеки голям отбор да бъде пълен с големи футболисти. Серхио Агуеро е нашият голям герой. Представянето му беше наистина много важно за съдбата на отбора. Волевият отбор обаче играе до край. Ние получихме два невероятни като представяне на защитата голове, но все пак показахме характер до края“, заяви мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини след успеха с 3:2 над Байерн Мюнхен в Шампионската лига.

Серхио Агуеро отбеляза и трите гола за Манчестър Сити.

Ман Сити - Байерн

източник: БГНЕС

„Ще видим какво ни чака в следващата среща. Имахме задължение да спечелим два мача и първият вече е в сметката. Знам, че не всичко е в нашите ръце, защото ако ЦСКА победи в Германия, ще се класират те. Но нашата задача е да спечелим Рим“, добави още Пелегрини.

„Серхио Агуеро е специален играч. Ако искаш да печелиш мачове, които изглеждат невъзможни, ти трябва просто такъв специален играч. Той е нашият такъв играч. Има мачове, в които прави неща, които целият отбор има проблем да направи и вдига нивото с една стъпка нагоре“, пък коментира капитанът на Сити Венсан Компани.

„Мачът с Байерн си беше мъчителен за нас, защото противникът показа невероятен дух с 10 души. Разликата в хората на терена изобщо не си пролича, защото те са голям отбор. Но какъв мач ни чака с Рома в последния кръг! Сигурен съм, че атмосферата ще бъде невероятна, феновете ще се насладят на зрелище“, обеща Компани. /БТА