Наставникът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини отказа да потвърди дали плеймейкърът на Волфсбург Кевин де Брюин е на път да се присъедини към неговия тим.

Бившият играч на Челси постоянно е свързван с трансфер при „небесно сините“, които са готови да подобрят съвсем пресния си трансферен рекорд, за да си осигурят услугите му. Медиите и в Германия, и в Англия говорят, че вече има принципна договорка между двата клуба, а пристигането на белгийския национал е просто въпрос на време.

„Можете да продължите да ме питате, но моят отговор на този въпрос си остава същият. Няма да обсъждам слухове“, каза мениджърът на „гражданите“ преди домакинството срещу Уотфорд. Той дори шеговито използва „стършелите“, за да отклони въпрос относно сложността на групата в Шампионската лига, в която се оказа Сити. „Според мен всички групи са трудни и най-тежкият съперник в нашата е Уотфорд. Този мач е много тежък, защото те изиграха три срещи във Висшата лига и не загубиха нито една от тях.“

„Уотфорд имат много добър мениджър и силни футболисти. Ще е най-голямата грешка, ако си помислим, че заради победите в първите три мача, ще спечелим и този.“

„Трябва да играем по същия начин, със същата концентрация и интензивност. Единственият начин да го сторим е да мислим само и единствено за Уотфорд. Затова не желая да отговарям на въпроси за други турнири“, добави Пелегрини.

Включете се в новия Viber публичен чат на Gong.bg - следете коментарите под новините на журналистите в Гонг!