Звездата на националния отбор на Англия Фил Фодън все още е длъжник на привържениците на „трите лъва“, които се надяват на UEFA EURO 2024 той да покаже още от блясъка, който са виждали в Манчестър Сити. За сметка на това, впечатление правят татуировките, които той има на врата си.

23-годишният футболист вкара 27 попадения във всички турнири през изминалия сезон, включително два гола във финалния мач във Висшата лига при победа над Уест Хем.

Aатакуващият полузащитник e малко по-сдържан в емоциите си, но за сметка на това видимите му татуировки на врата са трудни за пропускане.

Фодън има два отличителни татуса, като надписът на по-голямата гласи – „Небето е лимитът“ („Небето е границата“). Английският национал направи татуировката си през февруари 2022 година.

Татуировките на звездата на Англия и Ман Сити Фил Фодън

източник: Gulliver/GettyImages

Сантименталното послание означава, че няма ограничение за това, което може да се постигне в преследването на успеха. Символиката със сигурност е много точна за кариерата на Фодън, тъй като нападателят вдигна шеста титла във Висшата лига за седем години.

Той добави към своята колекция от татуировки още една през 2023 година, заради емблематичния номер на фланелката 47. Цифрата може да се види близо до дясното му ухо.

Номерът с 47 беше изписан на първата фланелка на Фодън в Сити и той я носи от дебюта си за „гражданите“ през 2017 година.

Освен това има трогателна връзка с най-близките му хора, с покойния му дядо Рони, който почива само на 47 години.

Самият Фил Фодън дори разкри, че е отхвърлил възможността да вземе фланелката с номер 10 от Серхио Агуеро в Сити след напускането на аржентинеца.

Дали тази вечер футболистът ще блесне по време на UEFA EURO 2024, ще научим по-късно. Англия се изправя срещу Нидерландия от 22:00 часа във втория полуфинал. Мача можете да гледате в Gong.bg.