Боксьорът в тежка категория Антъни Джошуа, който на 12 декември трябва да се бие с Кубрат Пулев за световната титла във версия IBF на професионалния бокс, за пореден път беше изловен в обятията на чужда жена.

През последните няколко седмици 30-годишният британец няколко пъти е излизал по заведения и партита със съпругата на футболната звезда на Манчестър Сити Рияд Марез.

Алжирският национал и 26-годишната Рита Джанет имат две деца, но от няколко месеца живеят разделени. Тя обаче продължава да живее в дома за 2 милиона паунда в Бъкингамшир, който футболистът е купил за семейството си.

Първата среща на Джошуа със съпругата на Марез е била през декември 2019 година, а след това отношенията им стават все по-близки. Боксьорът е без половинка вече четири години, след като през 2016 година се раздели с танцьорката Никол Озбърн, от която има син – четиригодишният Джей Джей.

„Рита е полудяла по Антъни Джошуа. Тя мисли, че двамата може да станат двойка. Влезе в неговото обкръжение чрез приятелите му. Обича да излиза с тях, но не откъсва очи от Ей Джей. Постоянно говори с възхита за Антъни. Когато той ходи по заведения, тя винаги е там. Въпреки това той е изключително предпазлив относно нея. Страхува се, че тя вероятно търси публичност покрай него, тъй като иска да започне музикална кариера“, твърдят приятели на Джошуа.

Снимки на горещата Рита можете да видите в ГАЛЕРИЯТА!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Less talking more action ✨

Публикация, споделена от RitaJanetJohal (@ritamahray) на

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love is Life

Публикация, споделена от RitaJanetJohal (@ritamahray) на

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My soul glows through my skin

Публикация, споделена от RitaJanetJohal (@ritamahray) на

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🦁Animal instincts🦁

Публикация, споделена от RitaJanetJohal (@ritamahray) на


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.