Звездата на Манчестър Сити Илкай Гюндоган се сгоди за своята приятелка Сара Арфауи. Ослепителната красавица е на 26 години, с 4 по-млада от любимия си. Двамата разкриха, че са заедно по време на Европейското първенство по-рано това лято.

Красивата брюнетка е известно лице от екрана. Тя живее в Милано и води викторина по Rai Uno. Родена е в Ница, а екзотичните си черти дължи на тунизийските корени. Също така е успешен модел. Заради кариерата си на подиума напуска училище рано, но може да се похвали с перфектно владеене на четири езика - италиански, френски, английски и арабски.

За връзката ѝ с Гюндоган се заговори още преди Европейското, когато двамата бяха издебнати по време на романтичната си почивка в италиански курорт. Не е ясно къде водещата и футболистът на Манчестър Сити са се запознали, но по всичко личи, че любовта им е голяма.

ГОРЕЩИ СНИМКИ НА НЕУСТОИМАТА САРА МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ В ГАЛЕРИЯТА!

В последните шест години халфът минаваше за заклет ерген. Той нямаше сериозна връзка, след като скъса с дългогодишната си приятелка Сила Сахин, която се снимаше разголена.

Сега обаче стана ясно, че Гюндоган е предложил брак на своята неустоима половинка. 26-годишната Сара написа в социалната мрежа „Instagram“:

„Ти си моят най-добър приятел, моето всичко. Не мога да повярвам, че това е реално. Благодаря ти за твоята любов“.

31-годишният германски национал Гюндоган украси стая с десетки букети от червени рози и балони с надпис „Обичам те“. Той застана сред розови листенца, подредени във формата на сърце, за да повдигне въпроса.

Илкай, който подписа със Сити през 2016 година, също публикува снимка на щастливата двойка.

„Моят човек за цял живот. Г-жо Гюндоган“, написа германският национал.