Манчестър Юнайтед е в САЩ, където тимът на Ерик тен Хаг се готви през летните месеци за предстоящия сезон, а „червените дяволи“ имаха много специален гост в хотела им – голямата кино звезда Джулия Робъртс.

Играчите на отбора не пропуснаха възможността да се щракнат със славната актриса, а не бива да забравяме, че мениджърът на градския съперник Манчестър Сити – Хосеп Гуардиола, по-рано през годината заяви, че именно тя е един от „неговите идоли“.

ГАЛЕРИЯ НА ДЖУЛИЯ РОБЪРТС МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ТУК

След думите на испанеца много от медиите сметнаха, че Гуардиола има по-сериозни афинитети към Робъртс, след като самият той сподели, че „се е провалил“ в опитите си да се запознае с нея и тя е станала фен на „червените дяволи“.

„Ще ви кажа една тайна. Имам трима идоли в живота – Майкъл Джордан, Тайгър Уудс и Джулия Робъртс. Преди години тя дойде в Манчестър и това не беше по време на периода на Сър Алекс Фъргюсън, когато печелиха титла след титла. Тогава тя прецени да отиде при Юнайтед, а не при нас. Това е голям провал за мен“, бяха думите тогава на Хосеп Гуардиола.