Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро все още не е напълно възстановен от контузия и вероятно ще пропусне утрешния мач с Фулъм, заяви мениджърът на отбора Пеп Гуардиола.

32-годишният аржентинец изигра първия си мач като титуляр за сезона през октомври след операция на коляното, но отново усети болки в подколяновото сухожилие и пропусна победата над Бърнли с 5:0 през изминалия уикенд, както и нулевото равенство срещу Порто в Шампионска лига във вторник.

"Агуеро се подобрява. Добрата новина е, че тренира с нас. Ще видим дали скоро отново ще мога да разчитам на него", каза Гуардиола на пресконференция.

Мениджърът на Сити очаква с нетърпение мача срещу 17-ия в таблицата Фулъм, който ще бъде под номер 700 в треньорската му кариера.

"Ще водя още 700 мача, преди да се откажа. Никога не съм очаквал такова постижение. Хубаво е да си треньор в 700 мача, в които си допуснал едва няколко загуби. Заслугата е на играчите и моите помощници в Барса "Б", първия отбор, Байерн и тук", коментира Гуардиола.