Бившият нападател на Манчестър Сити и аржентинския национален отбор Серхио Агуеро говори за битката за титлата във Висшата лига.

Агуеро вярва, че "небесносините" са в състояние отново да триумфират благодарение на отборната игра, а не на индивидуалните качества на определени футболисти. Бившият голмайстор добави, че само Лионел Меси може да спечели сам един шампионат. 

"Нека видим дали Ерлинг Халанд може да вдъхнови отбора да се изкачи пак на първото място. Предстоят още наистина много мачове. Халанд може да изиграе ключова роля. Във всеки случай няма друг играч освен Лионел Меси, който да е способен сам да спечели националния шампионат на дадена държава. Става дума за отбор, а Манчестър Сити има талантлив състав и изключителни треньори. Те са го демонстрирали много пъти. Сигурен съм, че ще се борят до самия край", заяви Агуеро пред Stake. 

Манчестър Сити е на второ място в класиранетос 45 точки, а Арсенал води с 50 точки и има един изигран двубой по-малко в сравнение с шампионите от 2022 година. В неделя Сити гостува на Тотнъм.