Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов коментира тежкото поражение от Манчестър Сити, което отборът записа в първия полуфинален двубой за Карабао Къп. "Червените дяволи" загубиха дербито с 1:3, но не резултатът, а начинът, по който играха бе това, което е възмутило Бербо. 

"Когато аз играех, Сър Алекс би ме посъветвал да подам топката, след което да тичам, защото тя отново ще дойде при мен. Трябва да познаваш съотборниците си, тези, които ще ти подадат топката, които ще притичат. Тези неща са малки, но са много важни", призна Бербо. 

"Рашфорд трябва да бъде по-строг със съотборниците си. Дори да се скара с някой от тях, ако трябва. Нека го направи, няма значение, трябва да покажеш характер, желание за победа."

"Честно казано, след този мач се чувствам като л*йно. Първото полувреме бе доста под възможностите ни, бе трудно за гледане. Сити бяха по-добрият отбор и всеки го видя", призна Бербатов. 

"През втората част имаше малко подобрение на всички фронтове, но не бе достатъчно. А когато Сити ти отбележи три гола, е невъзможно да обърнеш развитието, както се видя." 

"Надявам се, че за следващия мач ще се възстановят. Същинският проблем е, че вече виждаме доста често подобно представяне. Да, не е във всеки мач, но се случва по-често, отколкото ни се иска. Дори ако двубоят не е толкова важен, феновете не искат подобна игра", завърши Димитър Бербатов.