Майка Ричардс си спечели място във футболната история на Манчестър Сити и на Англия още в младежка възраст. Звездата на 32-годишния вече футболист изгря на 17 с екипа на "гражданите", а година по-късно стана най-младият защитник, играл за "Трите лъва". Кариерата му обаче не се разви така, както прогнозираха специалистите и той признава, че причината е в него. 
 
"Не успях да се опазя от лошата страна на големите пари във футбола. Бях само на 19 години, когато купих третата си кола - Астън Мартин. Вълнуваха ме най-вече бляскавите коли и диамантените обеци", разкрива с огорчение Ричардс пред Дейли Мейл. 
 
Той си спомня и някои абсолютно нелепи разходи от младежките си години.
 
"Веднъж в Лос Анджелис похарчих 90 000 долара за една нощ. Бях заедно с други играчи и беше мой ред да платя  сметката. Похарчихме 30 000 долара за една бутилка шампанско. Сега бих го определил като цинично", разказва бившият защитник, който миналата година сложи край на кариерата си след период в Астън Вила, в който бе измъчван от контузии и рядко играеше.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.