Уест Хем започна по фантастичен начин новия сезон. В предстоящия кръг от Висшата лига обаче, за „чуковете“ предстои огромно предизвикателство в лицето на шампиона Манчестър Сити.

Мениджърът на лондончани Дейвид Мойс е напълно уверен, че неговият отбор може да се противопостави на „гражданите“ по най-добрия начин, но шотландецът погледна и малко по-напред във времето, и си пожела още трофеи след спечелването на Лигата на конференциите през миналия сезон.

„Готови сме за двубоя с Манчестър Сити и вярвам, че можем да отправим пред тях едно сериозно предизвикателство. Стартирахме чудесно новата кампания и момчетата са много уверени във възможностите си, като искаме да продължим фантастичния си старт. Според мен, трофеят в Лигата на конференциите даде нещо съвсем различно на фенове и футболисти, защото просто успяхме да завоюваме европейско отличие, а това не е никак малко. Много ми се иска триумфа в третата по сила надпревара в Европа да е само началото за нас. Тепърва ни предстои участие и в Лига Европа, където със сигурност ще бъде по-трудно, но ние имаме нашите шансове. Искам още трофеи с Уест Хем и заедно можем поне да опитаме да осъществим тази цел“, коментира Мойс