Крилото на Манчестър Сити Лерой Сане заяви, че се чувства истински щастлив при „гражданите”, а изказването му идва в миг, когато се знае, че води преговори за подновяването на контракта си.

22-годишният германски национал премина на „Етихад” през лятото на 2016 година от Шалке 04 и вече навъртя 105 мача за английския тим. В тях Сане успя да реализира 29 гола и 34 асистенции във всички турнири.

По-рано през сезона бъдещето му в тима изглеждаше под съмнение, тъй като той стартира кампанията на резервната скамейка. След първите 4 кръга на Висшата лига мениджърът Хосеп Гуардиола го възстанови сред титулярите, а оттогава досега представянето на Сане заслужава само суперлативи.

„От самото начало, от мига, в който пристигнах, бях наистина щастлив. Наслаждавам се да играя за треньора и заедно с моите съотборници”, настоя Сане.

„Всички те са невероятни, но по-важното е, че са изключителни човешки същества и добри характери. Наистина се чувствам като у дома си още от първия ден, затова, разбира се, преподписването е възможно”, допълни играчът.