Наставникът на националния отбор на Уелс и бивш играч на Манчестър Юнайтед Райън Гигс похвали „червените дяволи“ за победата над Манчестър Сити с 2:1 в събота вечер. Той оприличи представянето на играчите като едно от най-добрите, които е виждал в последните години. Уелсецът вярва, че отбора има нужда от Пол Погба, ако иска да направи следващата стъпка в израстването си.

„Във всички големи мачове се нуждаят от тази концентрация. Играчите играеха добре и дефанзивен план, и когато печелиха топката преминаваха напред, докосването беше добро и тогава създаваха големи проблеми на Сити. Мисля, че всички знаем рекорда на Юнайтед срещу големите отбори“, сподели уелсецът.

„Трябва да върнат Пол Погба - той е този, който може да отключи вратата. Накарайте го да играе добре и последователно, това е следващата стъпка. Отборите от по-долните позиции затрудняват отбора, но трябва да са търпеливи, това е следващата стъпка сега. Но това беше фантастично представяне, най-доброто представяне, което съм виждал в последните години от Юнайтед“, заяви още Гигс.