Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заяви, че нападателят Серхио Агуеро няма да се поколебае да се извини на страничния съдия, ако тя не е доволна от това, че аржентинецът сложи ръка на рамото й по време на победата над Арсенал с 1:0 във Висшата лига през миналия уикенд.

Агуеро беше широко критикуван в социалните мрежи и от експерти за това, че е сложил ръка на рамото на Шон Маси-Елис, докато той оспорва решение, което тя отсъди в мача с "артилеристите".

"Не съм говорил със Серхио за това, но съм почти сигурен, че ако тя се почувства зле, той ще се извини без проблем. Той сложи ръцете си по нормален начин, както би го правил на или извън терена, или когато го прегръщам, когато има смяна или когато понякога докосва съдията, както и противниците.

Не видях някаква агресия. Мисля, че беше нормално, тъй като го познавам перфектно. Той е огромна звезда, но е скромен, един от най-добрите хора, които съм срещал.

Важното е намерението му и намерението му беше нормално, да говори с нея по нормален начин. Това не беше лоша дума, беше просто нормално", заяви Пеп Гуардиола.