Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола проведе специален разговор със своите футболисти след разочароващото отпадане на отбора на четвъртфиналната фаза на Шампионска лига от Тотнъм.

Гуардиола се е опитал да убеди играчите, че те трябва да останат максимално концентрирани в мачовете до края на сезона, за да може Манчестър Сити да си осигури шампионската титла в Шампионска лига.

Пеп е настоял неговите футболисти да оставят настрана разочарованието след опустошителното отпадане от Шампионска лига, което сложи край на надеждите на клуба да спечели безпрецедентен куадрупъл.

Гуардиола проведе лека сесия, докато се опитваше да изчисти умовете на своите играчи, за да ги накара да се настроят психически за новия двубой срещу Тотнъм, който е от решаващо значение за битката за титлата в Премиършип.

Играчите на Манчестър Сити бяха психически и физически смазани след отпадането от Шампионска лига. Футболистите пропуснаха бонус от 1 милион паунда.

Манчестър Сити не само е в играта за титлата във Висшата лига, но предстои да играе на финала за Купата на Англия срещу Уотфорд.