Около Манчестър Юнайтед винаги ще се шуми, заяви защитникът Хари Магуайър в отговор на критиките, които отправят фенове и анализатори към "червените дяволи" след мача от Купата на Футболната асоциация на Англия (ФА) срещу Ковънтри. Юнайтед спечели с дузпи, но пропиля три гола преднина и съдиите отмениха попадение на Ковънтри заради спорна засада.

Играчите на Юнайтед не бяха критикувани толкова за играта си, колкото за реакцията след победата. Антони направи "ушенце" към трибуните, а повечето хора гледат на бурните празненства на терена като излишни.

"В този клуб съм от толкова време, че знам колко много се шуми около него. Независимо дали това се случва с мениджъра, или с футболисти", заяви Магуайър в интервю за Мелиса Реди от Sky Sports.

"Футболистите в този клуб са поставени под огромен натиск, когато губят мач или правят лоша серия. Същото важи и за мениджъра. От нас зависи да запазим концентрация, да продължим да следваме целите ни и да бъдем единни. Вярваме, че все още можем да постигнем нещо през този сезон.

"Имаме финал за Купата на ФА, имаме и мачове за първенството. Мениджърът, футболистите, феновете и всички служители в клуба работят само с една цел - да бъдем успешни".БТА