Легендата на Ливърпул и анализатор на Скай Спортс Джейми Карагър сравни Ерлинг Халанд с Тиери Анри и сподели други интересни неща за норвежкия нападател.

"За две години имаше само един футболист в моята кариера, който ми повлия ментално и това беше Тиери Анри. Играл съм срещу много добри играчи и влизаш в мача, мислейки си, че ще допускат грешки., но Анри 2002-2004, когато играех срещу него, само тогава се притеснявах. Един от най-срамните ми моменти бе, когато ни вкараха, а аз бях паднал на тревата на Хайбъри. Това не е моят начин на мислене, това е ефектът Тиери Анри.

И това, което Халанд прави кара защитниците не да си мислят, дали могат да го спрат. Те се надяват той да не ги унижи. И така се чувствах аз срещу Анри. Няма проблем да вкара или да играе добре, само да не ме унижава", сподели Джейми Карагър пред Скай Спортс.

Халанд не спира да подобрява рекорди, а неговите 14 гола в 8 мача във Висшата лига карат футболните фенове да се питат докъде може да стигне норвежкият централен нападател.