Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп избухна по повод коментарите, които едва ли не изкарваха тима му облагодетелстван от контузията на основния футболист на Манчестър Сити Кевин де Брюин. 

Белгиецът, който направи страхотен минал сезон и имаше огромна заслуга за шампионската титла, няма да играе в следващите три месеца заради контузия в коляното. Но според германския специалист, всеки който мисли по подобен начин, заслужава само хули. 

"Ако наистина има някой, който мисли по подобен начин за ситуация като неговата, е истински за*ник, ако трябва да бъда честен. Аз не съм такъв човек. И искам да кажа, че желая на Кевин всичко най-добро и възможно най-бързо възстановяване."

"Обичам го този футболист, исках го до полуда, докато бях в Дортмунд. Тогава той беше в Челси, но Жозе Моуриньо не ми го даде. Той изигра страхотен минал сезон, после направи и великолепно Световно и сега наистина му съчувствам."

"Манчестър Сити има достатъчно опции за негов заместник. Имат Рияд Марез, имат Бернардо Силва, Фил Фодън, Илкай Гюндоган... Няма нужда никой да се притеснява за Сити, имат достатъчно качествени играчи. Не ме интересуват другите тимове, гледам само моя и се надявам на най-доброто развитие за нас", заяви Клоп ексклузивно пред Sky Sports.