Бившият играч и треньор на Ливърпул Кени Далглиш определи като добри шансовете на сегашния отбор да се пребори за титлата във Висшата лига.

След като имаше солидна преднина от девет точки в края на 2018-а година, сега Ливърпул е втори в таблицата с равни точки с Манчестър Сити, но е изиграл един мач по-малко.

Ливърпул приема Борнемут днес от 17 часа в мач от 26-ия кръг на Висшата лига.

Можете да гледате мача по телевизия DIEMA SPORT 2 и в онлайн платформата PLAY DIEMA XTRA.

"Гуардиола е казал, че иска да бъде на мястото на Ливърпул? Не го слушайте, той е на своето място, а ние на нашето. Съдбата ни е в нашите ръце. Подобни неща често се случват в края на сезона, това е психологическа война. Значение има само това, което се случва на терена. Този сезон в повечето мачове действахме правилно. Ако продължаваме в същия дух, ще бъдем щастливи", заяви Далглиш.

"Клоп да нервничи? Тогава трябва да му дадат Оскар, тъй като не съм го забелязал. Клоп е най-добрият възможен треньор за Ливърпул. Мисля, че да има известна нервност е нормално в дадената ситуация. Минаха почти 29 години, откакто спечелихме последната си шампионска титла. Това е почти поколение и половина, доста дълго чакане", сподели още Кени Далглиш, цитиран от The Telegraph. /БГНЕС