Домакинската загуба на Уулвърхямптън от Манчестър Сити с 1:2 в осмия кръг на Висшата лига в Англия бе трудна за приемане от мениджъра Гари О'Нийл, който каза, че голът на Сити в добавеното време, оставил тима му на последното място в класирането е бил подобен на този от миналия сезон срещу Уест Хям.

Уулвърхямптън бяха на крачка от осигуряване на точка, тъй като резултатът бе 1:1 преди Джон Стоунс да реализира в петата минута на добавеното време. Голът бе проверен със системата за видеоарбитраж-ВАР за потенциална засада на Бернардо Силва, но в крайна сметка бе признат.

"Опитвах се да остана спокоен", коментира О'Нийл, цитиран от агенция "Ройтерс".

"Ставал съм свидетел на подобни ситуации и не много от тях са били в наша полза, така че очаквах това развитие. Не бях убеден, че решението ще бъде в наша полза", призна той.

Гари О'Нийл добави, че попадението е било подобно на това на Уулвърхямптън при загубата от Уест Хям с 1:2 през миналия сезон, което обаче не бе зачетено.

"Просто тряба да го приемем. По-скоро не бих го обсъждал, защото звучи сякаш търся извинения. Съжалявам за играчите, които трябваше да приключат мача с празни ръце", добави мениджърът на Уулвърхямптън./БТА