Бившият мениджър на Челси и Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо не пропусна да се заяде с Хосеп Гуардиола, въпреки че Пеп спечели шампионската титла с Манчестър Сити за втора поредна година.

„Гуардиола има 26 титли, а аз 25? Това ми напомня, че ако бях останал в Порто и Интер, след като спечелих Шампионската лига, щях да водя отборите в мачовете за Суперкупата на Европа, също така и за Суперкупата на Португалия и Италия, както и на Световното клубно първенство. Тогава можех да имам 31 титли…Мобе би не трябва да се концентрираме върху числата“, коментира Моуриньо.

„Играчите могат да изпитат някаква ерозия, особено, когато искате те да бъдат перфекционисти“, отговори Специалния на въпрос за „синдрома на третата година при Моуриньо“.

„С Карим Бензема нямах конфликт в Реал Мадрид. Аз просто исках да му помогна, защото той е невероятно талантлив играч. Исках да променя манталитета му и да го превърна в истински убиец. Обичах да работя с Карим.“

„Не мога да кажа „да“, ако ме попитате дали Погба е единствен отговорен за ситуацията в Манчестър Юнайтед. Аз не станах жертва на Погба“, продължи той.