Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо заяви, че не ревнува от разликата в съставите на Ливърпул, Манчестър Сити и Тотнъм, заявявайки, че „шпорите“ са съвсем различен вид отбор.

„Хайде де, каквото е това. Не можем да имаме състава като на някой други отбори. Но ние сме такива“, започна Моуриньо на пресконференцията преди реванша с Мидълзбро за ФА Къп.

„Гледах Манчестър Сити срещу Астън Вила и им видях пейката – Рахийм Стърлинг, Бернардо Силва, Илкай Гюндоган, Николас Отаменди. Нали? Погледнете Ливърпул и неговата скамейка. И те имат контузени – Жоел Матип, Деян Ловрен, Наби Кейта, Фабиньо. Не ревнувам, имам невероятна работа, но различна. Това е друг клуб“, сподели португалеца.

56-годишният специалист довери, че работата му в Тотнъм е най-трудната, която е имал от Порто насам, който го пое през 2002 година.

„Това е втория път, в който поемам тим по средата на сезона. Първият път не беше лесно, защото беше краят на една ера. Ера без титли. 12 играчи напуснаха, 12 играчи дойдоха. Всичко започна отначало. Трябваше да построяваме отбора наново. Това е моят опит в Порто по средата на сезона“, допълни Моуриньо.

Тади вечер от 22:05 часа Тотнъм посреща Мидълзбро в мач-реванш от третия кръг на ФА Къп. Срещата ще можете да наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT 2.