Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, призна, че не вижда как водачът Манчестър Сити ще загуби точки в последния си мач във Висшата лига срещу Астън Вила. Разликата между "червените" и Сити е четири точки, но Ливърпул е с мач пасив, който ще играе във вторник срещу Саутхемптън.

„Трябва да вземем много решения. Ще излезем със състав, който ще има една-единствена цел – да победи Саутхамптън. Тези 30 допълнителни минути във финала за ФА Къп имат голямо значение. Чакам утрешния мач с нетърпение. Не знам кога за последно Сити е губил точки в два поредни мача. Вила освен това трябва да играе в средата на седмицата. Те не са свикнали с това. Не очаквам Сити да загуби точки в последния мач. Саутхамптън също ще се опита да ни победи. Това е 60-ият мач за нас. Те кога играха за последно? Преди 10-12 дни? Представете си да излезем с осем футболисти, които са играли 120 минути. Няма да има никакъв смисъл. Ще направим промени. Все още не знам колко.

Ще бъде страхотно, ако след две седмици спечелим Шампионската лига, но ние играем с най-опитния тим в този турнир. Не сме големи фаворити. Те вече спечелиха и титлата в Ла Лига. Дотогава ние имаме два много важни мача", заяви Клоп на днешната си пресконференция.