Мениджърът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола, заяви, че е доволен от представянето на "гражданите" до момента, които са само на точка от лидера във временното класиране в Англия - Челси. 

“Не знам какво ще стане утре срещу Уотфорд, но играем на добро ниво в последните мачове. Наясно сме колко труден опоненти ни очакват, но ако загубим точки, ще стане още по-тежко. Много е важен начинът, по който ще играем", заяви Пеп преди сблъсъка.

"Ще е удоволствие отново да се изправя срещу Клаудио Раниери. Футболът трябва да е благодарен, че все още има ценни хора като него. Това, което е постигнал в кариерата си, е изключително. Възхищавам се на такъв тип човек. Ще е удоволствие на го видя отново. Знам какво иска да постигне."

"Всеки сезон си задаваме един и същ въпрос - дали това е най-вълнуващият сезон във Висшата лига. Ще видим какво ще стане. Има три отбора, които са по-напред. Евротурнирите се завръщат през февруари, Купата на Англия започва януари, така че сме доволни от представянето си до този момент от сезона”, заяви Гуардиола.