Рахийм Стърлинг вярва, че ще остане дълго време в отбора на Манчестър Сити, но не отписа бъдеща възможност да заиграе извън Острова. Английският нападател, който спечели пет трофея с Ман Сити, откакто акостира през 2015-а година, удължи договора си с клуба от „Етихад”, като настоящият му контракт приключва през лятото на 2023-а година.

„Ако трябва да направя обзор досега, се чувствам страхотно тук. Обичам Манчестър и играя в един от най-добрите отбори в света. Смятам, че ще остана дълго време. Никога не знае какво ще стане в бъдеще. Все още съм млад и се наслаждавам на всяка минута”, говори №7 на Сити пред британско списание.

„Докато растях, мечтата ми бе да играя някъде в чужбина. Ще бъде хубаво да приключиш тренировка, да се прибереш вкъщи, да седнеш в градината и да вечеряш”, продължи той.

Острието на „гражданите” потвърди, че обожава да играе футбол, когато температурата на въздуха е между 17 и 18 градуса. Същевременно той се пошегува, отписвайки варианта да заиграе в Германия, заради езиковата бариера.

„Слушам понякога Лерой Сане и Илкай Гюндоган, когато си говорят. Нямам идея как се разбират. Казвам им, че това не е език и не се разбира нищо”, завърши Стърлинг.