Злополучният вратар на Уотфорд Бен Фостър, който през уикенда инкасира цели осем попадения от звездите на Манчестър Сити, прогнозира, че в скоро време някой тим от Висшата лига ще получи и двуцифрен брой попадения от "гражданите". "Стършелите" бяха близо до такъв антирекорд, но имаше и доста пропуски пред вратата им.

"Няма да бъде дълго чакано времето, в което те ще вкарат и десет гола в един мач. Дори можеха да го направят и срещу нас", казва Фостър. Допуснал пет гола в рамките на първите 18 минути, той смята за много лош късмет да срещнат Сити точно след неочакваното поражение от Норич в предишния кръг.

"Резултат 5:0 на полувремето ме накара да се почувствам тотално в безтегловност, качих се направо на Луната. Като вратар, идеята е да се справиш, да допуснеш един или два гола максимум. Но това, което направиха, е просто невероятно. Няма да бъде далеч денят, в който играчите на Пеп Гуардиола ще вкарат 9 или 10 гола."

"Доста са бързи и креативни са, трудно е да бъдат спрени. На моменти беше просто страшно да гледаш как пред очите ти се създават положение след положение. Никак не беше забавно", оплаква се опитният страж, който е бивш играч на Манчестър Юнайтед.