Английският национал Джон Стоунс е скъсал с дългогодишната си приятелка Мили, като се е изнесъл от дома им в навечерието на Коледа. Той оставил бившата си любима сама с 18-месечното им бебе в огромното им имение сами на празниците и не се върнал от тогава. 

Единственото му обяснение за постъпката било, че "иска повече свобода". След това се пренесъл в апартамент на улицата, на която живее мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола и плащал по 6000 паунда на нощувка там. 

Стоунс и бившата му половинка са заедно от ученици. Те се запознават, когато са на по 12 години, а стават гаджета, когато са на по 15. В момента са на по 24 години, но той явно не иска да има нищо общо повече с нея. Дори е готов да я изгони от имението, което е купил през 2017 г. 

Футболистът беше спипан в крачка през 2016 г., когато изневеряваше с фризьорка на Мили. Тогава тя му прости прегрешението, а в знак на покаяние той татуира лицето ѝ на крака си. Малко след тази изневяра се роди и дъщерята на двойката. Сега обаче няма връщане назад и раздялата е окончателна, при това по негово желание.