Манчестър Сити публикува в пълен вид видеото, в което си прави шега с част от своите привърженици, които уж стават свидетели как шампионската титла на Англия бива потрошена след няколко етажа свободна падане.

Вчера в социалните мрежи се появиха само откъси от клипа, а немалка част от хората предположиха, че гафът е действителен. Наложи се от „Скай Спортс” да направят официално запитване и получиха отговор, че всичко е една добре изиграна постановка.

В нея дейно участие взимат Серхио Агуеро и Кевин де Брюин, които преди шампионския парад имат среща с привърженици на Сити в клубната база. Специалната чест е оказана на фенове от различни възрасти, които имат нещо общо – всички имат рожден ден в деня, когато се проведе шампионския парад. Задачата на футболистите е уж на своя глава да пренебрегнат забраната за докосване до трофея. В разгара на снимките настроението се повишава и двамата доста убедително изпускат отличието през перваза. Всички на терасата в шок, а картинката става още по-убедителна, когато Феран Сориано – изпълнителният директор в клуба, се появява на един от страничните прозорци, за да пита какво се е случило.

След няколко кратки мигове на притеснение – обвинения на Де Брюин и Агуеро към феновете – играчите все пак изнасят истинския трофей.