Историята за това как звездата на Манчестър Сити Джон Стоунс изостави дългогодишната си любов и майка на 18-месечното му бебе явно тепърва ще набира скорост сред жълтите издания на Острова. Според тях раздялата между английския национал и Мили Савидж е оставила без работа както нейните родители, така и брат ѝ.

Английски национал заряза майката на 18-месечното си бебе по Коледа

Доста хора останаха потресени да научат, че 24-годишният футболист се изнесъл да живее на хотел в дните преди коледните празници. До този момент родителите на неговата половинка – Манди и Филип имаха платена работа като домашна прислуга в дома на Стоунс, докато нейният брат Мичъл бе назначен за личен шофьор.

Сега и тримата вече са безработни, след като 9-годишния романс между Джон и Мили явно е приключил. Според „Мирър” Стоунс е плащал по 2000 паунда месечно на всеки от семейството на своята съпруга, за да изпълняват задълженията си в чеширското имение, което се оценява на 3,4 милиона паунда.

„Вече не работя за Джон Стоунс, но повече не мога да разкрия”, призна пред „Мирър” братът Мичъл, който се е грижил за придвижването на английския национал посредством лъскавите му коли – Rolls Royce Wraith  и Range Rover.