Нова война се разрази между футболните съпруги. След скандала, който си спретнаха Колийн Рууни и Ребека Варди, сега приятелката на Лерой Сане нападна половинката на Рияд Марез - Рита. Въпреки че са в един отбор, този на Манчестър Сити, двете дами намериха повод да се обърнат една срещу друга.

Причина за обтегнатите отношения е информацията на „Сън” от преди няколко седмици, че през лятото Рита Марез се е радвала на мъжката компания на Дейонтей Уалдър в нощен клуб. До по-сериозен контакт между двамата обаче така и не се е стигнало.

Приятелката на Сане Кандис Брук е близка приятелка със съпругата на професионалния боксьор, което довело до разправията.

Кандис Брук изпратила съобщение на Рита Марез с обидни реплики, които включвали думи като „истинска кучка” и „храниш тлъстия си задник, ха-ха.”

Тогава Рита отговорила, че Кандис изглеждала като „старо момче” и било желателно да си „махне перуката”.

„Всички знаем, че футболните съпруги могат да имат остри езици, но никой не беше виждал подобно нещо преди. Рита беше напълно изумена от лудостта на Кандис и се опита да подмине с малко хумор, доколкото беше възможно”, заяви източник.

Размяната на съобщения продължила, като Кандис се подиграла на теглото и имплантите в гърдите на Рита.

Съпругата на Рияд Марез е притеснена, че след поердицата от злобни съобщения, Кандис може да изпълни заплахата си на коледното парти на Манчестър Сити.

Според информацията Лерой Сане и Рияд Марез са се опитали чрез личен контакт да успокоят страстите между половинките си.