Украинският национал на Манчестър Сити Олександър Зинченко целуна репортерката Влада Шчеглова след победата на националния му тим над Сърбия (5:0) в квалификацията за Евро 2020.

След успеха халфът застана пред микрофона на Влада, а след края на интервюто, което даде нежно я целуна по бузата.

Част от феновете в социалните мрежи не скриха възмущението си от постъпката на футболиста на шампиона на Висшата лига. Други обаче бързо поясниха, че Зинченко поддържа близки отношенията с Влада и често били засичани заедно. Не се уточнява обаче дали помежду им има интимна връзка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

С чемпионством, красавчик😁👌🏼

A post shared by @ v.lada_sedan on

Иначе спортните издания не пропуснаха да напомнят, че смелото действие на Зинченко идва броени дни, след като българският боксьор Кубрат Пулев получи наказание в Калифорния (САЩ) за целувката на репортерката Джени Суши. И Кобрата си позволи подобна постъпка след победата му над Богдан Дину отвъд океана.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Фінал Кубку України 🇺🇦🏆⚽️ Ми вже в ефірі 📺✌🏽

A post shared by @ v.lada_sedan on

В световните медии обаче се добавя, че едва Зинченко ще срещне проблеми, като тези, с които се сблъска Пулев, тъй като изглежда е в приятелски отношения с въпросната журналистка.

Друг паралел, който бе направен, бе с целувката на Икер Касияс на Сара Карбонеро. Вратарят даде израз на любовта си към красивата репортерка, с която в последствие „сви семейно гнездо“, след като Испания спечели Световното през 2010 година в ЮАР. На финала „Ла Фурия“ победи Холандия.

Хубавата Сара, получила най-шумната целувка в спорта

Кубрат: Ако знаех какво ще последва, нямаше да докосна Суши