Френският шампион Пари Сен Жермен продължава да се интересува от услугите на полузащитника на Манчестър Сити Бернардо Силва. В него парижани виждат потенциален заместник на Лионел Меси. Аржентинската суперзвезда премина в Интер Маями.

Бернардо има още две години от договора си с "гражданите", но от известно време се говори, че към него има интерес от Пари Сен Жермен. Според френското издание Le Parisien, 28-годишният португалец може да премине при парижани през идния трансферен прозорец. 

Ръководството на ПСЖ иска подсилване на състава за следващия сезон, след напускането на Лионел Меси. Le Parisien разкрива, че спортният директор на тима Луис Кампос е идентифицирал Бернардо Силва като трансферна цел номер едно през лятото. 

Все пак Манчестър Сити едва ли ще иска на лека ръка да се раздели с една от звездите си. Португалският офанзивен халф изигра ключова роля в страхотния сезон на "гражданите". Възпитаниците на Пеп Гуардиола излизат срещу Интер във финала на Шампионска лига в гоненене на требъл.