Българската звезда Димитър Бербатов е един от най-щастливите хора след успеха на Тотнъм над Манчестър Сити на 1/4-финалите в Шампионската лига. Той е бивш играч на "шпорите" и веднага след двубоя се похвали с видео с добрия си приятел Мартин Петров, с когото са гледали двубоя и когото бъзикаше за загубата в общия резултат на бившия му тим. 

Нападателят разпространи още в четвъртък забавно видео на двамата пред телевизора, а сега коментира в традиционната си онлайн-рубрика за букмейкърски прогнози и какво са си казали двамата в течение на двубоя. 

"Гледах мача с Мартин Петров, който знаете, че е бивш играч на Сити. През цялото време се бъзикахме един друг и слава Богу, че последното 10 беше у мен", заяви с усмивка Бербатов, след което анализира представянето на лондончани. 

"Още не мога да повярвам какво гледах в сряда. Старият ми клуб е само на два мача от финала и след като съм бил на това ниво с Байер Леверкузен и Манчестър Юнайтед, мога само да им дам съвет да не се притесняват и да показват играта си."

"Сега Тотнъм може да погледне към себе си и да каже: Ние имаме страхотен стадион, победихме най-големия фаворит в надпреварата с всичките му звезди! Ние сме тук и сме сериозни, по дяволите! Ще пишем история!". Ако Тотнъм спечели турнира, ще бъде истинска приказка", заяви Бербо.