Един от героите за Лион след снощната победа с 3:1 в четвъртфиналите на Шампионската лига срещу Манчестър Сити - Максуел Корне, не скри задоволството си от поредния знаменит успех на френския тим в надпреварата. 

Корне реализира първото попадение във вратата на Едерсон в средата на първото полувреме. Котдивоарецът не за първи път пронизва вратата на "гражданите", след като стори това и в груповата фаза на турнира през миналата кампания. 

Крилото отдаде заслуженото на неговите съотборници за големия триумф и насочи бързо поглед към нов исторически мач срещу състава на Байерн Мюнхен. 

"Това са страхотни мачове, в които всеки футболист иска да участва. Отново постигнах успех срещу Сити. Ние не сме стигнали до този етап по случайност. Никога не се предаваме и си го заслужихме", започна Корне. 

"Знаем за атакуващата мощ на Байерн Мюнхен, видяхме я в мача срещу Барселона. Ще бъде труден мач, в който трябва да излезем с максимално желание. Няма причина да не постигнем нов успех", завърши надъханият нападател.