Крилото на Манчестър Сити Рияд Марез бе един от героите за своя тим при успеха с 2:1 над Пари Сен Жермен. Алжирецът отбеляза победния гол в мача. Той призна, че неговото попадение, както и това на Кевин де Бройне са дошли с доза късмет, но и това е част от футбола.

"Те доминираха през първото полувреме, а ние - през второто. Съперникът има качествени футболисти в атака, които владеят добре топката и ни бе трудно да ги пресираме в началото. През второто полувреме се справихме по-добре. Не знам дали ПСЖ е по-силен далеч от дома, но знам, че нищо не е свършило и реваншът ще бъде много тежък. Все пак постигнахме добър резултат. Имам вяра, че можем да удържим тази преднина", заяви Марез.

"Имахме късмет при двата гола. Моят удар от фаул мина през стената. Но това е част от футбола и ние нямаме нищо против. Не стояхме добре през първата част, но и ПСЖ не направи нещо кой знае какво. Те не бяха опасни, освен при статичните положения, докато ние създадохме най-добрата голова възможност чрез Фодън. След това ние бяхме по-добри, макар и да не показахме най-доброто от себе си. Стояхме солидно в защита и не дадохме много възможности на съперника. В същото време знаехме, че можем да създадем положения. Битката остава отворена, тъй като това е само първото полувреме. Имаме малко предимство, но в реванша трябва да играем все едно всичко започва отначало", допълни алжирецът.