Треньорът на Интер Симоне Индзаги заяви, че тимът му не се страхува от Манчестър Сити. Двата тима ще се срещнат във финала на Шампионска лига в събота, 10-и юни. "Нерадзурите" ще се борят за трофея за първи път от 13 години.

„Говорим за футболен мач, няма никакъв страх. Имаме огромен респект, но сме горди да играем в този финал, защото го искахме с всяка част от телата си“, каза Индзаги. Интер ще трябва да спре силното нападение на съперника, водено от Ерлинг Халанд, който има 12 гола в Европа този сезон и ще бъде водещ реализатор в тазгодишното издание, без значение от случилото се в Турция.

Алесандро Бастони е един от тримата централни бранители на гранда от Милано, който ще бъде със задача да пази изкъсо Холанд, и заяви уверено, че не се притеснява от това, че ще се бори с мощния норвежец. „Човек се страхува от убийци, не от футболисти. Би било грешка да говорим за страх. Мачът не е Халанд срещу Интер, а Манчестър Сити срещу Интер. Няма страх, просто правилното ниво на напрежение. Повече от всичко има радост…нямам търпение да изляза на терена“, сподели той.