Бранителят на Реал Мадрид Серхио Рамос говори с уважение за мениджъра на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола. Капитанът на Реал Мадрид се вълнува от предстоящите елиминационни мачове между "белите" и Сити в най-силния клубен турнир в света.

"Шампионската лига винаги е нещо специално за нас. Химнът е една допълнителна мотивация за всички в отбора. Същото важи и за публиката. Има определена магия точно в тези двубои. Привилегия е да мога да играя отново в Лигата. Пеп Гуардиола е изключително уважаван специалист. Неговите постижения казват всичко за него. Мотивира ни самата Шампионска лига, не някой играч или треньор. Когато чуеш химна, забравяш за всичко останало. Основната мотивация се крие в самия турнир", заяви Рамос пред медиите. Той познава добре Пеп Гуардиола от периода му начело на Барселона.

Бранителят говори за изваждането на Манчестър Сити от Шампионската лига за следващите два сезона.

"Когато ти се случи това, нормално е в момента да има допълнителна мотивация сред футболистите", каза още опитният бранител ден преди двубоя между Реал Мадрид и Манчестър Сити.

"Важни са резултатите. Загубихме, след като играхме добре. Не вкарахме достатъчно голове в последните мачове, а точно попаденията решават крайния изход от двубоите. Чрез резултатите се говори най-добре. Трябва да ударим по масата и да спечелим", завърши Рамос. /БТА