Ливърпул обмисля да „взриви” трансферния пазар, след като възнамерява да привлече звездата на Манчестър Сити, предава френският L’Equipe. Според изданието мърсисайдци обмислят възможността да си върнат бившия футболист, който напусна „Анфийлд”, за да заиграе именно при „гражданите”.

14 снимки

Стърлинг продължава да не удължава контракта си с „небесносините”. По-рано през месеца антуражът на Стърлинг обясни, че играчът не е забравил Ливърпул, където е станал мъж и играч. По-късно пък лично футболистът коментира, че никога не знаеш какво може да стане във футбола, акцентирайки, че обича Ливърпул.

Крилото напусна отбора през 2015-а с противоречив трансфер за 49 милиона паунда, а дори гласно призна, че иска да се махне от отбора, за да печели трофеи. Откак играе за Сити, той има 89 гола в 230 мача, а също така две титли на Англия, ФА Къп и на три пъти Купата на Лигата. Договорът на английския национал с клуба от "Етихад" е до лятото на 2023-а година, но УЕФА наложи наказание от две години на Манчестър Сити, в които отборът да не играе в европейските турнири.