Звездата на румънския футбол Янис Хаджи е хванал окото на английските тимове Манчестър Сити и Тотнъм. Лично спортният директор на „гражданите“ Чики Бегирищайн и мениджърът на „шпорите“ Жозе Моуриньо са разговаряли с агентът на нападателя Джовани Бекали.

В момента синът на легендарния Джика Хаджи, играе под наем в шотландския гранд Рейнджърс от белгийския Генк. „Сините“ от Глазгоу могат да откупят румънеца за сумата от 4,5 милиона паунда през това лято.

„Бях попитан лично от Жозе Моуриньо и Чики Бегирищайн за Янис Хаджи“, заяви агентът на 21-годишния футболист Джовани Бекали.

„Искаха да знаят за него и как се развива. Има много хора от топ клубовете в Европа, които знаят всичко за Янис и какво може да прави. Смятам, че той се развива много добре в Рейнджърс и мисля, че те ще го откупят, защото той е играч, който има много творчество и умения“, добави импресариото.

„Янис има много качества и всъщност е по-грациозен от баща си. Бяга като газела в сравнение с Джика. Мисля, че се подобрява през цялото време в Рейнджърс. Той ще продължи да се подобрява, ако подпише с тях“, добави още Бекали.

През миналата година агентът помагаше на Левски и по-специално на собственика Васил Божков при привличането на играчи на „Герена“.