Голямата звезда на Манчестър Сити Серхио Агуеро разкри кога ще се раздели с отбора. Аржентинецът има договор с "гражданите" до 30 юни 2018 г. и явно няма намерение да го подновява. 

Самият нападател разкри, че планира след изтичането на настоящия му контракт да си тръгне и да се върне в тима, от който тръгна за големия футбол - Индепендиенте в родината му. 

"Много глупости се изговориха за договора ми със Сити и как едва ли не съм го подновил. Но не им обръщах много внимание, защото за мен нещата са ясни. След края на договора ми тук и след Световното през 2018 г., аз се връщам в Индепендиенте", сподели Агуеро. 

Аржентинецът има 126 гола в 191 мача за Сити във всички турнири и безспорно е най-голямата звезда на отбора в момента. Той дойде на "Итихад" през 2011 г. от Атлетико Мадрид и обяви, че няма намерение някога да играе за друг европейски отбор. 

"Тук в отбора всички са страхотни с мен. Затова къде да ходя другаде в Европа? Никъде, естествено. Затова, когато договорът ми свърши, отивам директно в Аржентина. От Манчестър хващам самолета и отивам в Авелянеда, за да приключа с футбола в Индепендиенте", сподели още Агуеро.