Френският халф на Манчестър Сити Самир Насри се врече във вярност на клуба. Той подписа нов договор с "гражданите", който ще го задържи при тях до 2019 г., когато ще е вече на 31 години. 

Подновяването е станало по личното настояване на мениджъра Мануел Пелегрини, който е поискал от ръководството да задържи всичките си основни играчи, с които спечели титлата през изминалия сезон. 

"Изключително съм щастлив, че преподписах и обвързах бъдещето си със Сити. Вече съм на 27 години и ако слушате най-добрите мениджъри, златната ми възраст тепърва започва. Според тях, един халф е в силата си между 27 и 30 години."

"Така че се надявам да дам най-доброто от себе си именно за Сити. Трябваше ми известно време, за да се аклиматизирам тук, защото промяната да дойдеш от Лондон в Манчестър е голяма. Но през изминалия сезон всичко беше перфектно за мен."

"Вече се наслаждавам от цялото си сърце на престоя си тук и точно затова преподписах. Сега с удоволствие гледам към следващия сезон и се надявам да защитим титлата си", сподели Насри пред официалния сайт на клуба, след като постави подписа си под новия контракт.