Полузащитникът на Манчестър Сити Кевин де Брюин коментира целите на тима за настоящия сезон и за своето състояние.

"Трябва да спечелим поне един трофей този сезон. Днес има леко напрежение, тъй като се изправяме срещу Евертън в реванш от турнира за Купата на Лигата, но ние може да отидем на финал", коментира белгийският национал.

"През уикенда Сити ще играе в турнира за ФА Къп, а след това има и мачове за първенство. Продължаваме участието си и в Шампионската лига", допълни халфът.

"В шампионата има много равностойни отбори. Лестър е на лидерската позиция, Тотнъм е близо, Арсенал - също. Ще се опитаме да спечелим няколко мача и ще видим къде ще се намираме в средата на февруари", допълни той.

"В този момент физически се чувствам отлично, нямам никъкъв проблем. В последните 3-4 години нямах много травми и се надявам, че така ще бъде и в бъдеще. Готов съм да играя във всеки един мач", каза още Де Брюин.

След 23-ия кръг на Висшата лига Сити има 44 точки и заема второто място в класирането, изоставайки от лидера Лестър на 3 точки.

Срещата между отборите на Манчестър Сити и Евертън може да наблюдавате в ефира на Diema Sport и Gong Play от 21:45 часа.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS