Финалът за Купата на лигата между Тотнъм и Манчестър Сити ще бъде наблюдаван от 8000 фенове на легендарния стадион "Уембли", обяви официално правителството на Великобритания. Мачът е на 25 април.
 
По 2 хиляди билета ще бъдат дадени за разпространение от двата клуба, а останалите 4000 са дадени на Националната здравна служба и още няколко големи групи и прослойки от хора. Няма да има свободна продажба извън двата финалиста.
 
Изискванията да влезеш на стадиона ще са строги. Всеки фен трябва да си направи по два PCR теста - един преди мача и един - пет дни след него. Всичко това ще бъде платено от организаторите на мача и влиза в цената на билета. Резултатите от първия тест трябва да се показват на входа на "Уембли" за проверка. 
Няма да се допускат лица под 18 години на мача.
 
Още тази събота 4000 фенове ще бъдат на същите трибуни, за да гледат полуфинала за Купата на ФА между Лестър и Саутхемптън.
За финала в най-стария турнир в света, който е на 15 май, ще бъдат пуснати 21 хиляди билета. Другият полуфинал противопоставя Манчестър Сити и Челси.