Влудяващият завършек между Манчестър Сити и Тотнъм от 1/4-финалите на Шампионската лига остави един фе на "гражданите" повече от изненадан.

Възрастен запалянко на Сити се оказа в неловко положение и разбра от репортер, че любимците му са отпаднали, въпреки че спечелиха с 4:3 реванша. В последните секунди играчите на Гуардиола реализираха попадение за 5:3, но впоследствие то бе отменено от рефера Джунейт Чакър след консултация с ВАР (заради засада). Така Манчестър Сити отпадна, тъй като бе загубил с 0:1 първата среща. 

Фенът на домакините бе решил да си тръгне от стадиона още преди последния съдийски сигнал, за да избегне задръстванията. Той очевидно явно не бе разбрал, че голът за 5:3 е бил анулиран и бе неприятно изненадан на излизане от стадиона, когато репортер го посрещна с думите:

“Зная, че сте много разочарован…”. “Защо разочарован? Ние победихме”, отговори фенът. Журналистът обаче бързо развали настроението на привърженика, кавайки му, че голът в крайна сметка е бил отменен, което даде възможност на Тотнъм да продължи напред и да си уреди среща на полуфиналите с Аякс.