Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис скастри остро ръководството на Манчестър Сити, заявявайки, че няма как да бъде постигната каквато и да било сделка за бранителя Калиду Кулибали, ако няма комуникация между двата клуба. 

Спекулациите за бъдещето на играча продължават вече няколко седмици наред, като основни фаворити за подписа на играча са посочвани именно "гражданите". Де Лаурентис обаче не вярва подобен трансфер да се осъществи, ако двата клуба продължават да не си говорят за тази сделка. 

"Дадох отговор на спекулациите за Кулибали на сериозен английски вестник преди няколко дни. Беше ми казано, че не можем да говорим директно с хората на Манчестурър Сити , заради ситуацията с Жоржиньо. Как в такъв случай си мислите, че може да започнем сериозни преговори за продажбата на играч?", беше реторичният завършек на изказването на шефа на "партенопеите". 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.